Workshops

Creatieve workshops

Maak kennis met creatieve rouw- en verliesbegeleiding met een workshop op maat, bij Troosten & Proosten! Geen compleet begeleidingstraject, maar een middag op een creatieve en ontspannen manier bezig zijn met gevoelens en herinneringen rondom verlies. De workshops kun je individueel of met een kleine groep (bijvoorbeeld gezinsleden) volgen.

EMO(tie) workshop

Een workshop waarbij we werken met collage- en/of schildertechnieken, waarbij het verbeelden van jouw gevoelens en emoties centraal staat.
Breng in beeld wat vaak zo moeilijk onder woorden is te brengen. Aan het eind van de middag ga je met een heel persoonlijk werkstuk naar huis, dat op een verrassende manier laat zien hoe jij je voelt.

MEMO(rie) workshop

Dit is een workshop waarbij jouw herinneringen aan een persoon, een bijzondere relatie of gebeurtenis het uitgangspunt zijn. Hierbij combineer je het schrijven van een gedicht of mooie korte tekst met collage- en/of schildertechnieken.

Je kunt ook persoonlijke zaken, zoals bijvoorbeeld een portretfoto of vakantieherinneringen verwerken in een collage of schilderij. Aan het eind van de middag ga je naar huis met een persoonlijk vormgegeven dierbare herinnering.

Praktische informatie

Beide workshops vinden in de middag plaats en duren ongeveer 3 uur (eventueel met een uitloop om de werkstukken rustig af te kunnen maken).

  • Tijdstip van 13.00 tot 16.00 uur.
  • Datum in overleg.
  • Individueel of in een groep van maximaal 5 personen.

Tarieven (inclusief 21% BTW):

  • Individueel: € 60,00 p.p. (incl. materiaal, koffie en thee)
  • 2 personen: € 50,00 p.p. (incl. materiaal, koffie en thee)
  • Groep (max. 5 personen): € 45,00 p.p. (incl. materiaal, koffie en thee)

Neem contact met mij op

Wil jij een werkstuk maken dat jouw gevoelens en emoties zichtbaar maakt, of jou herinnert aan een persoon, relatie of gebeurtenis? Dan kun je overwegen om een workshop te boeken bij Troosten & Proosten. Workshops kunnen plaatsvinden in mijn atelier in Zelhem, of op locatie. Wil je meer informatie over mijn workshops of een boeking plaatsen? Neem dan contact met mij op. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06-53877769. Daarnaast kun je mij bereiken via e-mail en het contactformulier op deze website. Ik help je graag verder.